jag älskar den här brunden asso !

jag måste bara få rekommendera en sjukt rolig blogg. Hon har precis fått mig och gråta av allt skratt. Jag avgudar alla videosar som hon har gjort asso ! klicka här så kommer du till hennes blogg =)
kyssar !


dagens låt bitches !


Morning after dark - Timbland ft. Nelly Furtado & Soshy


-


Idag har jag inte gjort så mycket, drog till kista med Amanada och käkade på donken sen drog jag hem för jag skulle packa. Jag åker ju till Spanien imorn, sjukt skönt. Men jag kommer sakna mina närmaste, älskling och MAMI mest av allt. Jag åker klockan 3 imorn så messa för fullt till dess för sen blir det inget mer, komme inte svara på några sms eller några samtal när jag är i Spanien. Skriver om en stund. kyssar !


I always keep my promises ! =)


R.I.P Brittany Murphy !


DAGENS LÅT


klart man bjuder på två bilder när det är julafton !

NU är jag hemma.
Är så jävla lycklig, men jag fick iallf inte nåt av det jag önskade mig men jag är grymt glad för det jag fick. Jag fick 800 kr, den nyaste LANCÔME parfymen och två hudkrämer, en grymt bra maskara och ett läppstift. Men det är 3 omgångar kvar ska ni veta, nu har jag bara fått från mormor, moster & MAMI. Tar bild på alltid imorn, jag lovar. Amanda ringde mig för en stund sen och frågade om jag ville träffa henne imorn och klart jag vill träffa min gris liksom! Men jag skriver om en stund. kyssar !




GOD JUL ERA JÄVLAR ! ♥

God jul på er alla !
Elham åkte precis hem, och jag ska snart duscha. Jag ska hem till mormor runt 3 och så. Själv så har man redan fått två julklappar i förväg och ena va från '' morfar '' och då fick jag 50 euro alltså 500 kr och en av mamma och då ska jag få gå på spa men min söta kusin Denise, soft! Men iallf, igår så kollar jag och Elham på friday the 13th och den va så grymt jävla bra men jävligt äcklig haha. Men nu ska jag duscha.. kyssar på er alla ! ♥


Jag och Elham bästavän förra året, i love you ! ♥


jultomten, här har du min önskelista !


2 dagar kvar !

Hej gott folk !
Rengin gick hem för en stund för hon skulle träffa sin syster, men hon kommer säkert lite senare. Idag måste jag göra klart NO'n för jag måste ha med mig allt till spanien för att kunna plugga och så. Jag åker till spanien nu på lördag faktist, så det kommer bli jätte roligt att träffa pappa, vänner, hela familjen & såklart att få en massa julklappar från dem också. Men nu är det faktist så att det är julafton om 2 dagar och jag längtar så mycket, gör inte ni det eller ?! Men jag kommer snart, ska fixa lite grejer. kyssar.


/ JIM OCH DAMIEN

jim och damien e så jävla sexiga !! :D

Maria & Natalia är chockade..


Pivon = Maria

Godmorgon alla.
Sitter nu här med Maria och sjunger till alla WESTLIFE och BACKSTREET BOYS låtar. Idag ska jag , mamma och Pivon kanske dra till stinsen och där ska jag ska göra gelénaglar och köpa vinterskor. Jag vet inte riktigt när Elham kommer idag, men vi kommer iallf ha jätteroligt tror jag. Men vi hörs om en stund. kyssaR

Och så bjuder jag såklart en bild på söta Maria igår klockan 03.00 på toaletten och käkar chips =)



19/12-09



Som sagt, det är fan jullov.. fyfan va skönt, jag ju vara borta i nästan 1 månad. Jag åker till pappa den 26 december och kommer hem den 18 januari. Iallf ikväll ska världens sötaste Maria sova här. Nassim och Jim drog för en stund sen och jag somnade på matbordet.. hur lyckas jag ? aja, men vi hade iallf fett kul. Nu ska vi ladda ner nån film och sen sova, börjar bli sjukt trött. Imorn kommer Elham hit och på söndag kommer Ernst hit. KAN DET BLI BÄTTRE ? Men jag kanske skriver sen, eller så hörs vi imorn. kyssar !












/ NATALIA

- tänk att jag kallade dig för bästavän.. fyfan du är smuts.
 du vet vem du är SLAMPA ! :)

love the picture


IMORN ÄR DET JUL-LOV FAN !

hejsan !
Förlåt för att jag inte uppdaterade nånting alls igår, men var inte inne på datorn nånting.. Idag började vi klockan 10 med drama , klockan 11.30 hade vi lunch och klockan 12.30 hade vi samling utanför sergel och vi såg filmen christmas carol, den var faktist rätt okej ! Idag kom mamma hem med pizza så, ja det blev en väldigt nyttig middag, mums.. Men nu ska jag snacka lite skit med rengin. puss



sjuk och trött

godmorgon ! :)
Själv sitter man hemma och är sjuk. Och ska snart kolla på en grymt bra film som heter '' joyride '' och jag tycker att ni verkligen borde se den. Igår var jag tvungen att åka in till karolinska för att jag mådde så dåligt. Men nu ska jag kolla på filmen. kyssar !


Natalia ♥ shoppa, när mamma betalar !

godmorgon sunshines !
NU ska jag iväg och shoppa med mami. Och sen när jag kommer hem så hade jag tänkt att svara på alla era frågor, så snäll jag är ! Men jag skriver så fort jag kommer hem, kyssar på rumpan



jag gråter varje gång jag ser den här...


frågestund, fråga exakt vad du vill !


kommer sakna dig Akilles Georlin !


minnen, saknar.. SUM 09 ♥


Damien, Jag och Elham haha. ♥

Haha har ingen aning om vad jag och Damien gör ♥

bror ♥

Bästavän föralltid ♥

Det var då man var som gladaste..

hej på er ! :)

Damien lillebror ♥

haha, vad gör du Damien ? ♥

21.52

tjena !
FÖRLÅT för att jag inte har skrivit nånting alls idag, men jag slutade 12.15 idag för vi hade håltimma på draman så jag passade på och träffade älskling som slutade 11.00 idag, så det var perfekt. Han drog hem vid 17.00 och då kom Rengin och Nassim och vi pluggade inför SO provet imorn. Idag så har jag tyvärr inga bilder så det här blir ett tråkigt inlägg hehe. Men jag skriver kanske innan jag går och lägger mig. kyssar.

- eller självklart ska jag bjuda på en gammal och ful bild, I'M SO NICE ! ;)


Dagens fråga!


-

hej alla sötnosar som läser min blogg !
Idag har vi bara haft en lektion för vi hade simning med klassen så det va fett chill. Det var faktist ganska roligt, trodde att det skulle bli sjukt pinsamt, haha. Sen när vi kom till skolan så hade vi NO och sen slutade vi. Jag gick hem och pluggade lite NO och sen kom Terhi och Markus hit och pluggade SO. Men jag skriver om en stund. kyssar ♥


hahahah snygging! ;)


godnatt !


gammal bild, typ somras hehe.


vafan har hänt med alla som kallas för bästavänner ?

Jag förstår inte vad som har hänt..
 Jag har helt enkelt sluta prata med två utav mina såkallade närmaste, och kan inte förstå varför.. men den jag bryr mig mest om det är Elham, hon är min bästa bästavän och jag klarar mig inte utan henne. Vi har liksom inte pratat på flera veckor och så kanske ni har märkt att hon inte sovit över här på sjukt länge och jag vill bara att hon ska förstå att jag verkligen älskar henne och att hon betyder otroligt mycket och att jag verkligen inte vill förlora henne som vän för då skulle min värld rasa ihop. och den andra personen orkar jag inte ens nämna, henne lärde jag känna i 6an och sen dess har vi vart grymt bra kompisar men nu när vi började i 8an så har vi slutat snacka, vi säger inte en hej eller nåt. Och jag har ingen aning om vad som har hänt där heller. Men jag faktist försöka att göra upp alltid så att allt blir som förr, hoppas jag iallf. Jag Älskar Er, No Matter What ! ♥


AMANDA THA KING GÄSTBLOGGAR!

Tja alla wnb's me!
Hahah driver men har aldrig haft en blogg så vet inte hur jag ska börja, hehe. Just nu äter lilla vackra och supervältränade jag glass, ingen kommer märka för att mina muskler är så vältränade, jag är såååå seriös. Ikväll så kanske natalia lyckas tvinga mig hem till henne ( i hope she will make THE DIRTY WAY ! ) Men nu ska jag plugga lite och Natalia ska hjälpa mig.. PEACE !


bild tagen sommar 05


goodbye !


LIKE ALWAYS ! ;)

hellu sötnosar!
jag har precis ätit middag och pluggat en massa SO, så det känns skönt att bara kunna sitta på datorn nu. Men jag skriver om en stund, pusspåer ;)


imorse, trött och
ful

hahaha marcus, ingen aning om vad han ska föreställa ;)

chilling på uppis !


- godnatt


?


hahahaha så jävla klockren !


svar på vad jag ska göra på jullovet !

svar ; På jullovet ska jag nog först vara med familjen här i sverige, kompisar och den 26 december så åker lilla jag till Mallorca för att vara med pappa och hela familjen där och träffa en massa gamla kompisar och så kommer jag hem den 18 januari. Så jag kommer ha ett roligt jullov förutom att jag kommer sakna en massa när jag åker till SPANIEN ! =)


bild från somras haha  ! ;)

Dagens fråga ! =)


Cascada - Last Christmas


chilldagar ! ;)

hejsan svejsan !
Kom hem för en stund sen, alltså från skolan. Idag har det vart ganska chill, inte så många lektioner och så. Men som ni märkte så skrev jag ingenting igår och det var för att mitt internet slutade funka när jag kom hem.. men idag har jag en massa bilder från igår, det var det sjukt najs i skolan igår, vi hade inga lektioner för vi hade nåt men kommer inte ihåg vad det heter, så vi hade iallf kampsport och frisby ( stavning ? ) Så det var chill ! Men jag skriver snart, kyssar !



bilder från igår..
 







     




RSS 2.0