kampa i 5 dagar, nice.. eller?

hejsan svejsan!
sorry för att jag inte har skrivit något, jag har precis fått en ny dator och internet funkar inte speciellt bra, satt jag håller på att fixa det. så det är därför jag inte har bloggat någonting :) men men, imorgon ska jag iallf ut och kampa med min skola, sjukt jobbigt. ska vara borta i 5 dagar och ja, vem vet om jag överlever haha. aja men vi höres, tjaadå! puss :)


första skol dagen gick bra! (y)

hej på er!
första dagen i skolan gick ju ganska bra, vi är inte världens största klass, men det är skönt! lärarna verkar vara hur bra som helst, och jag fick en ny kompis haha, hon heter Natali, så det är skönt.. :) efter skolan träffade jag vilda och så var vi med sara och hade det mysigt. kom hem vid 17 tiden och vi 18 somnade och vaknade för en timma sen, jag var så sjuk trött idag.. men men, nu ska jag kolla lite facebook. så hörs vi om en stund! pussen!


Mallorca 2011

Skolan börjar imorgon..

tjena!
har precis städat rummet lite smått.. och är sjukt trött, jag och wendela gick och la oss vid 5 inatt och gick upp 10.30 för att hon skulle vara hemma 13.00 haha.. men iallf, imorgon börjar skolan, är ganska taggad, men hur nervös som helst, känner ingen alls.. så det är lite spännade och veta hur det kommer att gå haha :) skriver om en stund. pussar! men innan jag sparar och publicerar inlägget, så kommer jag lägga upp några bilder från igår!









en ny person, en ny vän, Natalie Forsber ♥

Jag har funnit en ny vän, som heter Natalie Forsberg och bor i kramfors. Hon är verkligen hur söt och snäll som helst. jag var rädd över att jag inte skulle få några kompisar där uppe, men jag hade fel. jag har funnit en underbar vän. hon skrev ett inlägg där hon berättar lite om mig, om att hon tycker att jag är söt, för att jag har ett par röda converse som är en storlek förstor, för att jag har små händer, och så är hon lite avis över att jag pratar spanska. hon är bäst, jag längtar till fredag för då åker jag upp till Kramfors igen. så därför är jag överlycklig, jo för att jag har funnit, henne

RSS 2.0