hejdå bloggen, hej isabelle :D

Hej människor ! :)
Idag vaknade jag runt 12.30, käkade frukost och fixade mig. Om en stund åker jag till min tvilling och ska sova där för imorn har vi träning imorn och den bussen jag ska ta åker inte klockan 9 eller 10. Men nu ska jag gå ner och sätta på mig skorna och så. pusspuss :)


Grattis Malin ! :)

Hej sötnosar :)
Tänkte skriva ett littet inlägg nu när jag har tid :O Idag ska jag hem till min kusin som fyller 22 och så ska jag passa på att träffa isabelle som bor precis brevid ;) När jag kommer hem ska jag nog träffa Rengin och sen vet jag inte. Men vi hörs kanske senare, jag lovar inget ! Kyssar till alla snälla :)


Haha ful, men vafan. Man ska alltid bjuda på sig själv :D


godnatt! :)


 
                                                                    Rihanna - Te Amo

Bilden säger allt !


Min nya mobil - Tappade ju bort min Satio och skulle få en ny med försäkringen men det finns inga Satio kvar i Sverige så får en Htc Desire istället :)





sjuk

Hej sötnosar :)
Sitter själv hemma hos Ernst och är sjuk men han kommer hem snart. Igår var jag på träning och det gick otroligt bra. Ernst kom och hämtade mig på stationen i Vallentuna och så åkte vi hem tillsammans till honom. Och så innan vi skulle gå och lägga oss fick jag jätte ont i magen och då tog jag en Alvedon men den hjälpte inte. Så jag har inte sovit på hela natten kan man nog säger '' suck '' :( Men jag skriver snart. pusspuss

ingen rubrik

Hej gullungar ! :)
Idag vaknade jag och Ernst vid 10 och gick ner efter ett tag och käkade frukost. Sen drog vi ut, men det blåste ganska mycket så vi gick in igen och kollade på derby.. Och förresten (stavning?) idag fick jag en datskärm av Ernst. Tack älskling :D Men iallf, Rengin och Nassim gick hem för ett tag sen, vi pluggade lite och sen kollade vi på yersy shoure (stavning?) haha. Men nu ska jag dra, kommer strax :)


haha min pojke, igår ! ;)

i love you..


Flo-Rida - Rewind
PS: du måste vänta typ 4 sekunder tills låten börjar :)


förlåt för dålig uppdatering..

Hej gullungar !
Sitter hemma hos Ernst och vi har precis käkat frukost. Nu när det är fint väder så ska vi passa på att hoppa studsmatta :D haha. Men iallf, förlåt för att jag inte har skrivit på några dagar. Men har haft annat för mig. Igår var jag och Ernst på grönan. Det var grymt kul :) Men nu ska vi ut. Peace Out ! ;)


hihi, jag älskar dig ! :)

RSS 2.0