godnatt sunshines !

hej gullungar.
förlåt för dålig uppdatering , men har helt enkelt inte haft tid .. har ju faktist ett liv ! men men , idag så ''pluggade'' jag med nassim och rengin fast det gick inte så bra haha . så när mamma kom hem så bakade vi en kladdkaka och den blev godkänd av nassim och rengin haha. men jag ska nog snart sova för måste typ upp 7.00 imorn och då kommer jag vara riktigt jävla död .. men vi hörs imorn , godnatt pusspuss

( oooh jävlar vad bilden blev stor på 400 ... jag orkar inte ändra )



videoinlägg


ny header

hej alla min söta bloggläsare .
idag har familjen varit här och firat mig för dom kunde inte förra veckan .. men iallf , jag fick en massa pengar så det va najs. jag har typ snackade i telefon med akilles för en stund sen , men sen skulle jag ringa en annan person för ja behövde snacka med honom .. men jag ska kolla på tv nu . pusspuss
PS. vad tycker ni om min nya header ?

liten Daniel , så söt


love the song


                     knock you down - keri hilson ft. Ne-Yo & Kanye West

by: Natalia Catala Björn

Du är den bästa jag vet och du har lämnat mig här i all ensamhet.
jag fick en gråtklump i min hals,
när du sa att jag i ditt hjärta inte fanns längre..
jag saknar dig men varje gång jag blundar ser jag dig framför mig 
och tänker för mig själv, Jag behöver dig men ändå inte.
men en sak ska du veta .. jag kommer alltid att älska dig.

Candyyy !

hello alla gullungar !
allt bra med er idag ? själv är jag jätte trött och orkat inte med nåt .. idag har skolan väl vart som vanligt *trååk* men men , man måste ju gå i skolan .. jag ska iallf träffa Candy älskling snart , jag saknar henne. har gjort alla instuderings frågoor på NO , är så jävla glad haha. men jag skriver lite senare . kanske till och med gör videoinlägg =) kyssar !

dagens fråga !

kolla den här bilden har amanda '' gris '' ritat , hon är så jävla duktig .. vad tycker ni ? =)


här är bilden hon ritade av , fast hon la till håret =)

amanda tha king kommer idag ! =)

tjotjo , har precis pratat med amanda och hon ska sova här ikväll för vi har borta match imorn och så . haha , jag ska åka i jennifers bild pågrund av en sak som ni inte får veta haha . mamma håller på att laga maten just nu för jag är jävligt hungrig asso .. men jag ska börja kolla på nån film nu , vi hörs snart . kyssar


kommer du ihåg ?



14.02

godmorgon sunshines..
vi kollar på the hills nu och jag ska väl snart dra hemmåt för jag ska träffa amanda '' gris '' .. hon kanske ska sova över hos mig idag för vi har match imorn och då kan vi gå tillsammans . Just nu snackar jag med Maria och vi snackar om varför killar alltid måste vara så egoistiska .. men vi hörs lite senare ! kyssar


sleep tight

godnatt alla söta.
nu börjar jag faktist att bli ganska trött , men vi hörs imorn !
pusspuss.


( jag vet hemsk bild , men hittade ingen annan )


Sanningen bakom killarnas citat


Kåta playerkillen menar: "Jo, jag tänkte ju ringa.. Men pallade inte. Vad ska vi prata om egentligen?"
Killen som är kär i dej menar: "Jo, det är klart jag ringer sen. Vill alltid höra din röst innan jag somnar, då sover jag bättre sen."


Kåta playerkillen menar: "Vi kan ju se början i alla fall för den är bäst. Men sen vill jag knulla, okej?"
Killen som är kär i dej menar: "Välj vilken du vill, det spelar ingen roll för mej. Jag är bara glad jag får vara med dej och kanske hålla om dej lite då och då."


Kåta playerkillen menar: "Klart du är fin när du ska träffa mej. Vem vill inte göra sig snygg för mej. Men du skulle vara mycket snyggare utan."
Killen som är kär i dej menar: "Klart den är fin, allt du har på dej är fint. Hela du är fin, alltid!"


Kåta playerkillen menar: "Om vi kör förbi mej först och tar en snabbis, eller så kan vi köra i bilen det är lugnt för mej. Annars bryr jag mej inte. Du kan gå hem."
Killen som är kär i dej menar: "Klart jag skjutsar hem dej. Vill inte att du ska behöva ta bussen ensam såhär sent. Man vet aldrig vad det finns för folk där ute eller vad som kan hända."


Kåta playerkillen menar: "Ouff! Då kan du ju rida mej. Sen har du säkert uthålliga ben och en snygg rumpa så vi kan hålla på i timmar, babe."
Killen som är kär i dej menar: "Jaha, vad roligt att du har någon hobby och något du tycker om att göra. Gillar tjejer som är engagerade i det dom gör."


vilka håller med och vilka gör inte det ?


dagens droog


                              busshunter - miss you


pigg, som fan ! =)

tjenixen gullungar !
jag sitter på soffan hemma hos elham och hon har redan somnat haha. jag fattar inte hur hon kan va trött , idag när vi kom hem från skolan så la vi oss i sängen för vi visste inte vad vi skulle göra så vi somnade till klockan 22.00 , haha så nu är jag hur pigg som helst .. men vi har faktist kollat på två filmer idag och båda var grymt bra, men kommer inte ihåg vad dom heter . men nu ska jag faktist kolla på lite tvvv , vi hörs snart . pusspuss


dusch dusch dusch !

tjooo bloggen !
har precis käkat middag , jo jag vet ganska sent . men jag kom hem från träning vid 21.00 . jag ska snart duscha och fräscha upp mig lite. Imorn börjar jag 8.10 typ så jag måste upp kl 7 -.- imorn ska jag faktist sova hos Elham för mamma ska på räkbåt ?! haha aa nåt sånt , och jag vågar inte va hemma själv haha. och på söndag har jag match mot några , kommer inte ens ihåg vad dom heter hehe. men nu ska jag faktist duscha , vi hörs imorn . pusspåer.



jag saknar dig älskade kusin !


(bilden har inget med inlägget att göra)

träning

hej sötnosar !
nu ska jag faktist på träning , men jag skriver när jag kommer hem .. pusspuss



jag älskar dig


                                 basshunter - Angel In The Night

hungriiig !

heeej alla mina söta läsare .
idag som ni redan vet så fyller jag år och jag är överlycklig !! tack alla sötnosar som har sagt grattis och skickat en massa gulliga sms, och en stort tack till maria som redan gav mig en liten pressent idag haha , jag älskar dig gumman. men jag ska faktist äta nu och sen rulla till träning , pusspuss vi hörs sen ! =)


natalia goes ''GANGSTA'' i Daniels tröja haha . sooo sexyy !


och här har vi en bild på Daniel ! :) <3

GRATTAAA MIG !!!!

jaaaa ! nu är det faan 2 timmar kvar och så blir jag fjortooon !!!! =)

BILDERNA INGET MED INLÄGGET ATT GÖRAAA !  


saknar
dig ..


missing
the feeling of sun

topnotch skumparty

Nu är det så att min kompis säljer biljetter till Sweden foam party ( topnotch skumparty) 
vill ni köpa biljetter så kan ni nå henne på 0735958555.
lycka till vendela ! ♥


gäst / videoinlägg



vi älskar dig NATALIA CATALA CONSTANCE BJÖRN ! <3 / Rengin och Elham

kan känna olika ..

Jag hatar dig.
Du är mitt allt.
Dra åt helvete.
Du gör mig hel.
Älska mig för alltid.
Försvinn.
Kom tillbaka och stanna för alltid.

Oavsett hur vi vrider och vänder på det håller vi i slutändan alltid hand. Bandet som aldrig klipps av, fingrar som aldrig slätas ut. Blickar som aldrig viker, leenden som aldrig sviker.
I slutändan är det mellan dina skulderblad som jag är tryggare än någon annan.
I slutändan är det mellan mina lungor du spenderar varje dag av ditt liv.


saknar dig skitunge ..






piiics !

























mummmmmmmmmmmms !

godmorgon sunshines !
nu ska vi faktist baka chockladkaka , önska oss lycka till haha . jag skriver om en stund och uppdaterarmed lite bilder. vi hörs sötnosar , pusspuss ..

hos amanda !

Hej sunshines !
allt bra med er ? själv är det grymt bra med mig är ju med amanda och då mår jag som bäst haha. Jag är verkligen ledsen för att jag inte bloggar så mycket , men jag har inte vart nånting idag förutom imorse , sen har jag vart ute med amanda hela dan och spelat fotboll och så .. men iallf , just nu är jag hos Amanda och vi ska snart hem till mig för vi ska sova där idag .. men jag skriver om en stund puss ! =)

haha, kolla vad jag hitta .. SPANIEN 06 : ) enjoy !


vi va typ på nån resturang , kolla hur bruna vi va ?! jag fattar inte hur jag kan vara så blek nu .. -.-

San Pedro 06 , fester i spanien .


haha på min släkts vattenland =)

haha älskling , när hon får typ vatten på sig .. haha hon hatar mig nu ;)

haha vi är proffs på billjard assso !!

Carlos , Carmen , Cris , Jag , Bea och Amanda .. guud , vad alla har förändrats =O


såhär känner jag just nu..


                  Taylor Swift - You'r Not Sorry



                  Taylor Swift - The Way I Loved You

längtaaaar !!! =D


erik min tvillingbror !

haha tjo bloggen ! idag har inte jag gjort så mycket förutom att plugga en massa på min tyska för imorn har jag prov * suck * jag har lärt in mig 58 glosor och jag ska kunna alla tills imorn , hur fan ska det gå ?! men jag hoppas iallf att det går bra .. haha och måns som går i min tyska grupp fråga precis om provet va imorn eller nästa vecka , och han hade inte pluggat ett skit haha . och nu har jag faktist pratat klart med valencia , eller han skulle typ dusha .. men men , vi har bestämt oss att du ska skaffa tvillingar haha. och söta ska dom bli ! eller hur LOCO ? ;) .. men men , nu ska jag faktist plugga lite på min tyska , pusspuss !


jag älskar dig min Maria Ivic ..

( bilden har inget med inlägget att göra )


tråk ..

hej alla mina söta bloggläsare . förlåt för dålig uppdatering , men jag har inte haft tid .. har pluggat en massa på min tyska , har ju prov nu på fredag. men iallf , idag har jag inte gjort så mycket idag , typ skola och så. men jag skriver om en stund pusspåer !




                      ken ring - keilan


i will never forget you.. and you know it .


                                          FM Static- Tonight

my fucking day ..

tjo bloggen , idag har jag inte gjort så mycket .. har vart i skolan och sen match mot bp , det va inte mitt lag som hade match , det va 97 men dom hade för lite spelare så jag spelar med dom ibland och så . men vi torska med 1-0 men vi va grymt duktiga =) efter matchen träffade jag på thomas och stog lite och snacka med honom och sen gick jag hem. men nu ska jag faktist duscha , pusspåer !!



( jag , vendela och elham .. driv bild haha . jag älska er ! )


hahaha :D <3


? ...


( tagen från söta noras blogg )

har precis gjort klart deras header , nå vad tycker ni ? =)


...

and that was the end of story ..


barndomsvän i spanien !

hej sötnosar , sitter nu och snackar med barndomsvän i spanien . jag kom hem för en stund och vet inte riktigt vad jag ska göra idag , men jag skriver lite senare . pusspåer !



( båda blev fuck't up bilden .. asso vi har webb , så fick ändra till två andra bilder haha )


godnatt min sötnosar.

godnatt , nu ska jag och elham sova . =)


( nya fotbollsskor )


haha klassen !


( alla är inte med )

elhams fest !

ja , äntligen har jag alla bilderna från elham fest !
här får ni några bilder ;


maria , jag , vendela , tuva och mika

maria älskling och jag

haha såhär ser jag ut när jag sover , inte sååå frässsh !


haha maria sjunger nån låt med anton och affe och elham vet jag inte .

haha på brygan vid stranden.

så söta.

innan alla kom .. så jo det fanns lite ego bilder på mig på elhams kamera , haha

jag älskar dig elham.

så sexy , haha.

nya fotbollskor ..

hej sötnosar. jag vaknade ungefärd vid 11.00 för jag märkte att elham inte låg i sängen haha. men idag ska elham iallf sova över hos mig , men innan vi åker till mig så ska vi åka till kista och köpa nya fotbollsskor till mig =) men ska börja fixa mig , kommer snart . pusspuss



dagens fråga..

jo, många tycker att min bästavän Nassim ridha har förendrats jätte mycket . och nu min fråga till er är om ni tycker det ? =)

förr :


nu :


hemma hos elham ! ;)

hej sötnosar. sitter nu hemma hos elham och vi har precis kollat klart på en film som heter '' TAKEN '' den var grymt bra , så jag rekommenderar den =) haha och så har vi också precis kollat klart på massa gamla bilder från 5an och jag kommer lägga ut dom snart , haha + jag vet att Nassim kommer att döda mig men jag måste bara lägga ut bilderna :$ men jag lägger in dom på nästa inlägg , pusspuss ..


(bild från Elhams fest)

sjuk .. :/

hej älskling . jag är hemma och är sjuk .. som ni kanske har sett så har jag gjort en ny header , vad tycker ni ? . jag är fett irriterad för jag är ju sjuk och jag kanske inte är bra tills imorn , då kan inte jag va med på matchen på skå imorn ;/ sitter faktist nu och snackar med en kompis i spanien som heter Joaquin . men iallf , förlåt för att jag inte skrev nått igår , men jag va faktist med Mika och vi hade grymt kul =) Men nu ska jag iallf gå och kolla på lite tv , vi hörs om en stund . pusspuss

och här kommer några bilder från igår ;






R.I.P , JAG SAKNAR OCH ÄLSKAR DIG MEST !




(hemsk bild på mig , förra året i julas )


juan, gillar min humör + mina tofffsaaaar ! =)


grattis i efterskott nico !



Nu är det 3 månader sedan du gick bort ,
jag förstår fortfarande inte att du är borta
men jag och alla andra vet att du har det
bättre där uppe bland alla änglar. men en sak
ska du veta , vi saknar dig så otroligt mycket ..
vila i frid nicolas Jajou Garcia <3
igår den 08/09-09 vare din dag ..
1993 - 2009 
 



i love mina bloggläsare !

tjotjo alla bloggläsare :)
vad har ni gjort idag ? jo själv har jag faktist haft träning och pluggat ganska mycket matte . idag så fyller min tränare Lana 17 år så hela laget gav 20 kr till law och sen av dom pengarna gick vi och köpte en tårta , en ros och nåt annat haha , hon blev jätte glad . men jag hinner inte skriva så jätte mycket idag , för jag måste typ duscha , fixa kläder till imorn för vi har skolfoto och så , men ett inlägg duger .. juste , tack så jätte mycket för alla fina komentarer på '' dagens fråga '' igår , ni är så gulliga . men ska dra nu , pusspuss


bild från fredags ..


godnatt gullungar !

nej men nu ska jag faktist gå och lägga mig , pusspuss . hörs imorn =)

dagens fråga !

nästan alla min kompisar tycker att jag har grymt fina ögon , men jag förstår inte varför ? men nu frågar jag er , vad ger ni mitt öga ? hiss eller diss ? =)



Nassim ridha !



jag vet att du hatar bilden , men hade ingen annan på oss två .. jag älskar dig bror !

jag klarar inte det här nå mer ..
orkar inte längre ..
jag har tappat hoppet ..

loco :D <3

tjootjoo ! sitter nu och snackar med '' loco '' ja , undra vem det är .. tyvär ni får inte veta =) men iallf , idag har jag typ vart med amanda igen haha , och vi lärde känna en grymt trevlig tjej som heter Tara , så vi spela lite fotboll . sen skulle jag hem och käka och ja nu är jag här och är inne på msn och så . men nu är det så att evelina lindh har nomenerat mig till månadens blogg , ni kan gå in här http://lindhevelina.blogg.se/2009/september/manadens-blogg-ar-igang-rosta.html#comment och rösta på min blogg :) men nu , ska jag faktist dra , skriver snart . puss


plugg..

hej bitches, vad gör ni ? själv sitter jag här och snackar med några kompisar från spanien och har precis pratat klar med pappa i telefon , jag saknar honom så ! .. snart ska jag och elham gå och lägga oss =) och idag gjorde vi alla våra läxor , visst är vi duktiga fan ?! men vi ska fixa hos till sängs snart , vi hörs om en stund .. pusspuss

tyvärr vendela !

haha tyvärr älskling , jag är glad med mina läppar även om dom är så smååå !


partyyyy !

hej gullungar ! sitter nu men elham här och nyper hennes hacka hahah . vi har så jävla tråkigt haha. Nej men vi hade sjukt roligt både på fredan och igår, vi gjorde massor. Men iallf , jag somnade typ 3.00 tack vare vendela som väckte mig sjukt tidigt dagen innan festen så ja va sjukt trött igår kväll *suck*. Men jag kommer snart få några bilder från igår , så då lägger jag upp dom =)
skriver om en liten stund , puss


vet ni vem SADAF är ? =)

hej sötnosar .. sitter nu hemma hos elham men vendela , vi har typ inte gjort så mycket bara tagit lite bilder och så. Jag är sjukt trött och håller på att somna *suck* , vi kanske inte borde gå lägga oss så sent idag för imorn får vi inte vakna så sent , fitta ! men nu orkar jag inte skriva nåt mer , mina händer sover typ .. men vi hörs typ på imorn eller på söndag =) pusspuss !



typ nån cp bild.. I love you sadaf :D <3


godnatt !

nej nu ska jag gå och lägga mig, visst är jag duktig =)


as skön dag !

tjenare snyggingar ! har precis kommit hem från fotbollen och precis dushat , och ska typ käka nått nu. Idag med skolan va vi typ vid rålis eller hur man nu stavar. våran klass kom på fjärde plats , ganska bra . eller ? men vi skulle iallf typ göra massa uppgifter och så. vi hade det iallf grymt kul haha. efter skolan åkte jag , nassim och vendela in till stan för att köpa pressent till elham. skriver lite senare , pusspuss

och här kommer lite bilder =)













när vi skulle köpa present till elham ;)
















bästis !

Vendela Lindblom , jag har inget annat att göra så då ska jag skriva lite om hur du och jag blev kompisar för mina läsare hihi . första skoldagen i 6an . jag trodde Vendela va största bitchen och jag kollade snett på henne hela tiden .. hon skulle ju igentligen byta till Mikas klass men tyvär .. haha nej skoja . jo och så när vi fick våra skåp så fick hon under mig så jag skulle öppna mitt skåp och råka slå henne jävligt hårt och jag kännde mig så taskig haha , jag bad om förlåtelse och allt och sen dess har vi vart bästavänner .. Jag har alltid det grymt kul med henne. ibland kan det va sjukt tråkigt i skolan , men då gör vi det roligare med våran dåliga humör , ellerhur älskling ? ;) . hon är just den personen som hjälper dig med allt du behöver , som tex. just nu har jag kärleks problem så att det inte går att förklara , så när jag inte vet vad jag ska göra då går jag alltid till Vendela eller Elham , för det är dom jag litar mest på .. Vendela din slampa , jag älskar dig så sjukt mycket ! ♥



fotboll är ju fan allt !

Hej älsklingar . Idag har skolan vart ganska bra , vi hade håltimma i 1,5 timma och det va sjukt skönt att bara få slippa en lektion och sitta och chill .. efter skolan åkte jag hem till amanda och vi gick ner till en fotbollsplan som finns där hon bor men sen skulle hon upp och käka och jag skulle till akallaby för law ( min tränare ) ville prata med mig om nån cup men damlaget , men tyvär jag tacka nej =) Sen gick jag hem för mamma hade lagat mat .. och när klockan va 19.00 gick jag till amaanda igen och vi gick ner till fotbollsplanen igen haha , och då träffade vi på Erik V , Juan och en annan kille , så vi spelade lite match .. dom va så jävla gryma ! men nu är jag hemma igen , haha. men jag skriver om ett tag pusspuss

våra sköna konversationer , jag älskar dig din slampa !


våra sköna konversationer , jag älskar dig din slampa !


dagens låtar ..


                    David Guetta Feat Akon - sexy Bitch


            Scotty - The black pearl (Dave Darell Radio Edit)

håller fullständigt på vendela ! =)

så drogad men ändå så vacker ?!
vad tycker ni ? =)

 


väntan på sega amanda !

håller ni inte med mig att hon är grymt duktig på sjunga ?
haha önska jag kunde sjunga så bra =)


Amanda din tjocka gris !

Amanda din sega gris , skynda ! först säger du 17.30 , sen säger du 18.00 och nu säger du 18.30 .. ♥

papi , jag saknar dig


( jätte gammal bild på pappa , men hade ingen annan för alla andra ligger på andra datorn )


grattis till min bästavän ♥


jag och Elham ♥ ( suddig bild -.- )


springa !

hej sötnosar ! Jag kom hem för typ 1 timma sen och Runt halv 6 ska jag ut och springa med Amanda.. *suck* , men det är bra för oss , vi bygger upp våran kondition .. haha jag kommer ihåg förra gången när jag va ute och sprang med Nora, nassim och sam , jag och nassim stanna inte en ända gång så vi tappa typ bort nora och sam . hoppas amanda inte har så dålig kondition =) .. idag har skolan faktist vart ganska najs förutom tyska som är så jävla tråkigt , och så hade vi drama och det va grymt kuul !


haha jag och rengin på draman , så jävla sexigaa ;) grrr


haha jag och buraaaak ! :D


RSS 2.0