justee!

Här kommer en låt som jag ÄLSKAR haha :)


Warra Warra Warra
Tummen upp för den här låten, love it :D


kooorv

nu ska jag fan dra till Rengin min älskling, haha ska göra henne lite sällskap medans hon tvättar. NAJSSSSSS! :) vilken tur att jag aldrig behöver tvätta mina kläder, hehe. men vi hörs lite senare om jag inte hinner skriva ett till inlägg innan jag drar. kyssar :)


tillbaka!

tjena bloggen! :)
jag måste fan börja skärpa mig, jag har inte bloggat på 5 dagar, aja baja NATALIA! :) nej men, jag har pluggat mycket och så har jag vart sjuk. Vi hörs om en stund :)


spex...

hej sötisar!
sitter just nu och snackar med några kompisar. min sega och söta pojkvän har luren avstängd så jag kan inte ringa. men iallf, idag hade vi spex, men min klass är så jävla keff så den blev misslyckas :( men aja. nu ska jag kolla film. hörs senare! ;)




plugg, plugg, plugg och mer plugg...

hej gullungar! :)
Den här veckan blir det nog inte så mycket bloggande, för har så otroligt mycket läxor, prov och uppsattser. men jag försöker göra mitt bästa. just nu gör jag inte så mycket förutom att snacka Fille och efter jag har käkat ska jag hem till terhi så ska hon hjälpa mig med no'n :) men vi hörs lite senare. kyssar




(:

fekkkkkeeeeee säger jag bara! :)

Trevlig helg!

Hej gullisar! :)
igår kom isa hit och vi hade jätte kul, och så träffade vi Rengin, Meya, Nassim och Jim. och idag ska jag, rengin och alla tjejerna till min älskling Elham och vi kommer ha så grymt fuckiiiiiing kul. och bilder kommer väl nångång i veckan. men nu ska jag börja fixa mig. kyssar! ;)


skolfoto..

hej snyggingar! :)
sitter hemma och käkar chips. idag hade jag inte tänkt att gå på träning för jag är sjuk.. :( idag hade vi skolfoto och jag blev inte riktigt nöjd, men men man kan inte alltid få som man vill! men nu ska jag ner och kolla tv. kyssar !




klassresa!

hej sötisar!
förlåt för så dålig uppdatering, men jag har vart på klassresa. vi hade det grymt roligt. på fredag gick vi typ och la oss 05.30 och gick upp 8, jobbigt haha :) och på lördan somnade jag 23.30, jag var så grymt jävla trött haha. Och igår så sov jag hos älskling. och så hände det en liten sak i lördags när vi åkte kannot, det var såhär att jag åkte med edrina och rengin och när vi åkte in land eller vad man nu säger så gick rengin och edrina av båten och precis när jag ska gå av så föste marcus ut min båt in i vattnet igen och jag hade ju aldrig åkt kannot innan så jag visste inte vad jag skulle göra, och det första jag gjorde var att börja gråta hahaha. och sen hoppade marcus in i vattnet och hämtade mig. snälllt! :) men nu får ni se lite bilder så hörs vi senare. kyssar !

 
fille :)

bästis :)

haha snyggt! ;)

cute :)

cooling nr 1 ;)

haha bästa! :)


Nora, Becca, Wendela, Rengin, Natalia och Edrina ! :)

Ella, Fanny och Natalia, snyggingar!

<3

coolingar, jag älskar er! :)

Smile :D

jag och mami ! <3

snyggooo, verkligen! :D

Anton, Edrina, Natalia och Rengin :)

Jag är fan grym på klättra! ;)


sjuk...

hej gullungar, entligen skriver man ett inlägg. men nu är det så att min internet har fuckat sig hela veckan och så har jag ju varit på klassresa. senare kommer ett inlägg med massa bilder och så. men jag lägger in den lite senare. vi hörs sen! :)

Sebastian Hedlund !



Min kompis Sebastian, är en riktigt cool kille! :)


tjoooooo breeee

tjooooo breeeeeeeee!
jag följde rengin en bit hem nyss och kollade klart på fortet haha. men jag ska typ gå och lägga mig när som helst, för imorn ska jag upp tidigt. men iallf, imorn ska jag sova hos ernst för jag ska på klassresa på fredag och klassen ska träffas vid tekniska och det är närmare från han än från mig. men nu ska jag dra. pusspuss


RSS 2.0