vilda är söt !

heeeeeeej! nu är jag hemma hos sötaste vilda. vi kom hem för ett tag sen och nu sitter vi och lyssnar på jätte gamla låtar :D men nu ska jag ta lite bilder. pusss!

dag 11 - Det här saknar jag

Det ända som kommer upp i mitt huvud när jag hör/läser saknar då tänker jag på både min pappa och min farmor. Min pappa bor i Spanien och jag träffar honom 2 gånger per år och jag saknar honom hela tiden. Ibland önskar jag att jag bodde i Spanien så att jag skulle kunna tillbringa mer tid med honom än vad jag gör.. Och farmor dog för 1,5 år sen ungefär.. Hon har alltid vart som en extra mamma för mig och så bara försvinner hon.. och lämnar mig, jag kan fortfarande inte tro det även fast det är så. Eller rättare sagt, jag vill inte tro det... Har tyvärr ingen bild på farmor på datorn men här får ni en bild på pappa :)


sjuksjuk..

hej gullungar!
Nä, det blev inge stan för min del. Jag är hemma och är sjuk, men vi ska ta det på fredag istället. Mycket bättre! :) Idag har jag nog inte gjort så mycket. Pluggat mest.. Nu ska jag ner och kolla lite tv. pusss :)

dag 10 - En bild på dig förra året och en från i år

förra året - i spanien :)
Från i år - hej jag är typ cp, bara så att ni vet! :)

dag 9 - mina syskon

ja, jag har ju bara en bror. Han är heter Toni-Angel och är snart 3. Han är världes sötaste och är allt för mig :) Men han bor i Spanien så jag saknar honom hela tiden. Jag önskar att jag hade honom med mig hela tiden, men tyvärr.. Pratade med pappa och Malen för en stund sen och fick höra att brorsan har blivit en kaxig liten än, precis som jag. haha skoja ;) Nu har jag nog ingenting mer och berätta om honom, bara en sak till. Han är världens bästa lillebror :) pusssss
haha tänkte bjuda på en bild på mig och lillebrorsan när vi låg på sjukhuset :)

:)

Hej bloggen! :)
Nu sitter jag här med jim och gör typ ingenting, vi har vart i kista och jag har köpt lite julklappar till min lillebrorsa, så snäll jag är, ellerhur? Men iallf imorn ska jag in till stan och handla julklappar med älskling, söta Vilda och hennes kompis Nora, mysigt måste jag säga! :) Vi hörs om typ 10 min, ska bara skriva Dag 9 - Mina syskon för dag 8 - Min handväska är sjukt tråkig tycker jag! pusssss

haha min kusin är ju fan söt som socker! Älskar't

Hon och henne kompisar har en blogg, lite rolig att läsa.. har ni lust att kika in, så tryck HÄR! ;)

Grattis på födelsedagen, världens bästa mamma!


jag älskar dig mamma! ;)


dag 4 - min bästavän

jag måste nog säga att jag har 3 bästavänner, först och främst kommer Carlos och Carmen som är syskon som bor i spanien. Jag känner Carlos sen dag 1 i mitt liv och carmen lärde jag känna två år efter. Hur mycket dem betyder för mig, det går inte och förklara med ord. Dem har stått vid min sida när jag har behövt dem som mest, även fast dem inte bor i här i Sverige. Jag pratar med Carlos ungefär 2 gånger per vecka och samma med Carmen. Det är dem kompisarna jag träffar mest när jag åker ner till Mallorca. Vi har alltid så jäkla kul tillsammans. Och jag vet att dem kommer vara min bästavänner livet ut, vad som än händer..



Och så kommer Elham som jag lärde känna när jag flyttade hit. Första dan i skolan tyckte jag att hon var den mest jobbigaste ungen jag någonsin hade träffat haha.. nej men anledningen till det var att jag inte kunde svenska och hon sprang efter mig hela dagen och frågade massa grejer och jag förstog ingenting, hehe... Men iallf, vi har haft våra jobbiga perioder när vi inte har sagt ett ord till varandra på veckor även fast vi går i samma skola, och dem veckorna kändes otroligt konstiga.. Men men, Elham är min andra halva, min soulmate, helt enkelt min bästavän! jag älskar dig <3


haha as gammal bild på mig och bästavän! :)

emilio, du är fan bäst!


tjaa

tja sötnosar, nu är jag tillbaka.. jag kom hem för ett bra tag sen, och nu har jag pluggat och så har jag vart och lämnat en bok hemma hos amanda, som ska åka till Chile imorn, hoppas hon har det bäst! jag kommer sakna dig :) Men nu ska jag kolla lite facebook och så, vi hörs om en stund! ;)
hahah glad chey! ;)

thorens business school

tjatja bloggen!
strax ska jag gå till Rengin och vi ska på öppet hus på thorens business school :) jag har hört att det är grymt bra så vi får se hur det går, vi hörs när jag kommer hem. puss på er :)
cool chey till vänster ;)

dag 3 - min klass

Min klass, jadu.. Det är nästan som ett gäng cp störda människor. Men vi är däremot en rätt bra klass, alla är schyssta, men Emma och en annan person är undantag :) Vi har alltid vart en rätt tajt klass och alltid ställt upp för varandra. Så på det sättet älskar jag min klass. Men i min klass är det också många grupper så man alltid häger med, och dem jag brukar vara med mest är nog, Rengin, Edrina, Nora, Wendela, Fanny och Nathalie :) och så har jag min bästa killkompis i klassen också, Anton! haha jag vet inte riktigt vad mer jag ska berätta. Fast jag måste ju säga att jag gillade min gamla klass mycket bätte. :( Vi hörs imorgon sötisar!





skolan är bäst, fan neee!

tja bloggen!
Nu sitter jag på svenskan och gör en löpsedel, så snygg den kommer att bli haha ;) Nu ska jag fortsätta med mitt arbete. pusssss :)


haha på musiken för några veckor sen :)


godnatt!

nu ska jag sova, godnatt på er! pusss :)

Visste du att?

visste du att.. jag har vart väldigt tjock? dock var det när jag var 6-8 år ungefär haha ;) så här får ni en bild på hur jag såg ut då och nu!
nu dåra, jag längst till vänter ;)
haha och så såg jag ut för 8 år sen, ser ni mina fina rullar på magen? det gör jag iallf ;)
Och så har jag vart längst av alla mina vänner, men slutade växa när jag gick i femman, så nu är jag nog bland dem kortaste av alla mina vänner... :( haha
jag längst till höger, kort.. :(
jag i blåa kläder och dem bredvid mig i rosa och i svart linne är dem på bilden ovanför, haha.. ;)

julen börjar närma sig!

tja bloggen! kom precis hem från förrådet, har vart och hämtat alla jul saker, åh vad jag älskar jul. gör inte ni det? :) kan ta lite bilder sen på hur det blev så lägger jag in dem. Vi hörs om en stund. pussss :)

Världens bästa vän!


happ

nu är jag hemma från skolan och gör absolut ingenting så jag tänkte göra som alla andra bloggare, gå efter "blogglistan". Så jag börjar nu, i nästa inlägg. puss :)

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 –Dig och dina vänner i bilder
Dag 3 – Min klass
Dag 4 – Vad är kärlek
Dag 5 – Min bästa vän
Dag 6 – Min dag
Dag 7 – En ny bild på dig själv och 10 faktan
Dag 8 – I min handväska
Dag 9 – Mina syskon
Dag 10 – En bild på dig förra året och en från idag
Dag 11 – Det här saknar jag
Dag 12 – Mina rädslor
Dag 13 – Något du älskar
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag 
Dag 15 – Mitt favoritminne
Dag 16 – Det här får mig att må bättre 
Dag 17 – Min skola
Dag 18 – Betydelsefulla låtar
Dag 19 – En favorit


plugg

chaaachaa bloggen! :)
Sitter i skolan och gör min So uppsats, och det går faktist ganska bra haha :D Efter skolan ska jag och mamma julpynta, jag älskar't jul! gör inte ni det? Men nu ska jag dra. pussssss :)

haha bjuder på mig själv idag! ;)


gästblogg

Tjenare mannen, Vilda här.
Natalia bad mig gästblogga, för hennes internet funkade inte.
Idag är det bara 18 dagar till jul, jag längtar så ja håller på att dö! Varje dag när jag vaknar och ser att det är fullt av snö utanför fönstret får ja värsta julkänslan i hela kroppen, trots att jag inte ens gillar vintern. Idag var jag till och med på rusta med mamma och köpte massa julpynt, allt rosa, haha! Dock har jag inte ens börjat tänka på julklappar till någon, har lite panik över det. Alla vägrar ju säga vad dom önskar sig, hatar det.
Nu ska jag i alla fall göra te och sen sova, ha det bra alla
puss
Och följ mig på http://emmaochvilda.blogg.se

chacha

tja gullisar!
Är nu hemma hos Nassim och Burak är här, heheheheheh. Dem har precis käkat och jag har åt upp nästan all spagetti, hihii. Jag är snäll :) Men nu ska jag dra. pussssssssssssssssssss



RSS 2.0