wendela i love you ♥

hej sötnosar !
som ni ser så är min blogg fixad nu, tack vare min sötnos vendela. jag älskar min nya design men hon är inte riktigt klar än :) men nu ska jag faktist sova, elham är här också så vi ska kolla på någon film och sen är det sovdags! kyssar ♥

så jäkla söta!


Lördag

hej älsklingar! :)
min nya design blir klar på söndag så ni får vänta till dess haha. men idag vaknade jag runt 11.00 och sen dess har jag bara käkat frukost, kollat tv och vara inne på datorn. och nu sitter jag och snackar med en kompis från spanien som heter Lauri. men nu ska jag sluta snacka en massa shit, vi hörs om en stund! :)
kyssssss


gammal bild, vilken snygging liksom :)


omg säger jag bara *.*


www.wendelalindblom.tk


Den här lilla sötnosen här, ska fixa min blogg! :)
Så det blir ny design om någon timme, yeey!
love you vendela :) <3


ingen rubrik

Hej igen.
sitter och snackar med en kompis från spanien som heter Toni. och Rengin har precis slutat så hon kommer hit först och sen åker vi till kista. Vi hörs senare, puss.
men innan jag drar så bjuder jag på en bild och en låt :)


Love Like This - Jay Sean


sick...

godmorgon!
idag vaknade jag upp av att jag hade så fruktansvärt ont i halsen och var jätte snorig... vara sjuk på en fredag det gillar jag verkligen inte, men vid 14.00 ska jag träffa Rengin så ska vi gå och käka lunch i kista, mysmys! :) men nu ska jag kolla lite tv, och jag kommer tillbaka om 10 minuter. kyss!


sum 10'

hej sötnosar !
igår lovade jag er att jag skulle lägga ut några bilder från sommarn. så här kommer dem! :)





















Chill !

hej sötnosar! :)
just nu sitter jag med Yolanda och Rengin. vi har gjort allt möjligt, dansat till waka waka och några andra låtar haha. vi ska träffa Nassim lite senare, men vi hörs ikväll. pusspåer! :)






Börjar blogga igen!

hej alla coola människor! :)
det var ju ett tag sen jag bloggade och nu har Ellen fixat min blogg så passade på att börja igen, föresten tack Ellen! haha tror inte att jag har så många besökare kvar men jag ska nog försöka få dem att läsa min blogg igen (:
jag är iallf hemma hos rengin just nu och vi ska hem till mig snart och då kommer yolli också. men idag ska jag åka till arlanda och hämta isaaaaaa!!!! :D
så vi hörs kanske ikväll.. :)


RSS 2.0