goodmorning ! :D

godmorgon alla!
idag vaknade jag vid 10.30 ovanligt när det gäller mig, men men. Jag har inte gjort så mycket, bara kollat på tv, käkat frulle och ska snart duscha. Nu är jag äntligen helt frisk, är så jävla lycklig ! Ska fixa kläder till idag. Vi hörs om ett tag sötnosar. pusspuss

två låtar jag har knarkat idag !


SmyR & McBusta feat Young G - Stjärnan i det blå


                                         
                                                                       Ison & Fille - Jag Skrattar Idag

sjukt vacker bild, vad tycker ni ? :)


sötnos !


Ni måste bara in på hennes blogg, hon är grymt söt och skriver mycket intressant och bra
går ni inte in på hennes blogg så blir jag sur hihi :) ♥
 www.blond-anka.devote.se 


saknar så sjukt mycket...


nu måste ni ta ett beslut.. vilken bebis är sötast ?


sjuk, again..

hej sötnosar !
Idag var jag hos doktorn och fick med mig hem pencelin ( stavning ? ) som jag måste ta i 10 dagar, inte roligt.. stackars mig hihi. Just nu sitter jag och snackar med några på msn och har webb men några även fast jag ser ut som jag gör * pinsamt * men men, ibland måste man ju bjuda på sig själv. Men jag kommer snart, måste fixa varmchoklad ! kysss


då var man brun som fan och nu är man bleck som fan !?


min och Marias underbara sommar.. I MISS !




















mamma, önskar mig den här till jul.. hehe :)


ännu en tragisk dag..

godmorgooon alla !
vaknade vid 10 idag och gick och kollade på tv och sen somnade jag till 13.00, så det väldigt skönt. Imorn har jag läkartid klockan 8.45 tror jag. Jag hoppas att jag är frisk till fredag, annars blir jag jävligt sur. Men ska hämta varm choklad nu, vi hörs om några minuter ! =)


alla fryser väl när dem är sjuka ? för det gör jag iallf..


jag hatar att låtsas att vara glad ..

orkar inte .. :(

nu ska sjuka jag sova. Har sjukt ont och kan knappt prata. Vi hörs imorn !
Kyssar


Lorentz & M Sakarias - Lever Min Dröm 


/ Amanda

Det har gått ganska lång tid nu, minnen håller på att suddas, vänskapen håller på att blekas..Vi ser våra nummer på mobilen, stannar vi till när vi ser vårt nummer, eller passerar vi den omedveten..Att höra varandras röst kommer det att bli en stor förvåning eller en lättnad av att få höra den.. Kompisar kommer och går sin väg, hälften kommer aldrig tillbaka, bara dem ärliga kompisar får en plats i ens hjärta.
Med tur fick vi en plats i våra hjärtan. Nu är det upp till en själv hur stor platsen var, betyder vi något till varandra eller inte...

Ville bara berätta att jag saknar dig otroligt mycket, du fick dessutom en liten text om hur mycket en vän kan betyda.. För mig kan inte ord beskriva min kärlek till dig.. Natalia mi vida, te echo de menos. I miss you. Ben yoksun du. Tu me manques, I alla hundratals språk kan detta bara betyda en sak..
Jag saknar dig ..♥

I'M HUNGRYYY !

nuu har jag bestämt mig för att göra pommes, vi hörs om ett tag.
bye BITCHES


haha ser ut som en missbildad kossa! ni får skratta hur mycket ni vill ;)
bild tagen i somras ! ♥

sjuk..

godmorgon sunshines !
Är hemma och är sjuk, har grymt ont i halsen och är jävligt snorig.. inte roligt !
Så idag blir det bara tv och data för mig, konstig att en tonåring säger det här '' men jag vill faktist till skolan, det är inte roligt att sitta hemma och vara sjuk '' känner ni också så när ni är sjuka, eller är det bara jag ? hehe. Men jag kommer snart, ska göra ordna en macka till mig själv, pusspuss !


ja , jag undrar vart lillebrorsan har fått all sin skönhet ifrån ?! ;)




hört att...

det kommer en film med Robert Pattinson 2010 !
den verkar vara ganska bra på trailern iallf, eller ? vad tycker ni ? =)


trött och ful , kan det bli bättre ? ..

hejsan svejsan :)
Känner mig faktist ganska trött idag, så ska försöka att ligga i sängen klockan 22.00..
Men jag skriver snart , kyssar ♥




chill dag..

hej gullungar !
här sitter jag med Rengin och Nassim, vi har grymt kul hehe. Idag slutade vi 14.20 jävligt skön faktist , så vi åkte hem och gick hem till mig och pluggade lite NO men nu orkar vi inte plugga nå mer! Ikväll ska jag faktist bara ta det lungt och kolla på tv =) Men här kommer lite bilder från idag , pussar !

inga bra bilder, på några bilder så ville Rengin och Nassim att jag skulle klippa bort dem.. -.-










vem är snyggast ?


förlåt..

hej sötnosar !
allt bra med er ? själv är det grymt bra här. Idag kom jag och rengin hem vid 18.00, jag pluggade på tyska och Rengin pluggade matte med Nassim. Och just nu sitter jag och snackar i telefon och snackar med några på msn är verkligen ledsen för att jag har vart så dålig på att uppdatera, men jag har faktist också ett liv ! men jag försöka att bättra mig =) pusspuss

mys dag !

godmorgon sunshines !
Jag skrev inte i förra inlägget men älskling sov hör ikväll, vi hade jätte mys och jag sov som en stock.. var så himla trött hehe. Men vi ska iallf snart till kista och käka lunch och sen ska jag träffa rengin och då ska vi till ett hemligt ställe hihi, som ni inte får vera :) Vi hörs lite senare , pussar ! ♥

ÄNTLIGEEN !!

hej bloggen !
jag är verkligen verkligen ledsen att jag inte har skrivit. den första anledningen är att mitt internet la av vid 21.00 i onsdags precis när jag hade skrivit klart ett inlägg , men jag hann inte publicera och andra är att igår så var jag , Elham , Maria och Tuva på Twilight+New moon kväll. Den började 21.00 och slutade 2.30 så ja , vi va lite trötta imorse haha. Men vi hade hur mysigt som helst, och säger bara en sak... New moon va så mycket bättre än första! Men jag ska kolla lite på tv och så, vi hörs lite senare ♥

En bild & videos från ONSDAGS !

Ella, Edrina och Nathalie ! =)







Bilder från yesterDAY !










haha att folk pallar , fick 16 kommentarer på 6 min av två olika personer .. moget !


pluggat ..

tja folket !
här sitter man och nyser som in i helvetet , inte roligt.. Idag har jag iallf inte gjort nåt mer än att bara plugga en massa matte och NO , vill verkligen få godkänt på proven. Haha har faktist ingen mer att berätta , men jag kanske skriver innan jag går och lägger mig =) kyssar !

slänger in en bild på dagens Dagens outfit !


ingen rubrik

godmorgon sötnosar ..
har precis vaknat och är så sjukt trött. Igår så var vi ju fest med hela familjen MUÑOZ, det va grymt kul men vi gick ganska tidigt för både jag och mamma var sjukt trötta och mamma skulle upp tidigt idag, men jag somnade ganska sent igår. Men jag ska snart duscha för klockan 13.00 kommer älskling , så det blir mys ♥ Men jag skriver lite senare , pussar !


bild från fredags..
(förlåt vendela att jag klippte bort dig hehe ♥)

EBBA , JAG SAKNAR DIG !

www.lidenebba.blogg.se


bilder/video från igår, skriver snart ett inlägg från idag ! :)

Någon som märker att vi har kul och att jag börjar springa efter
Vendela mitt i videon ? hehe...



Gårdagens schtekare ;







Gårdagens tomte ;



Gårdagens diss ;



vendelas miss på Donken ;



Hiss ;



I love u ..

 


Vendela gästbloggar ! http://wendellas.blogg.se

Hej alla söta! Eller de går ju inte, de e ju faktiskt bara jag som är söt ? Hallå ?! ; )
Natalia har precis duschat och lilla jag sitter och har kul i webcam med ANTONia! ; ) Måste tyvärr stänga ner snart, men lovade skitungen o slänga in ett gästinlägg först.. Ska väl kolla på film eller bara ligga och snacka skit! Berätta allt som vi missat under våran lilla.. Break-up ? Haha. Töntigt värre! Omg, haha vet inte vad jag snackar om längre.. Better go! Pussar från Vendela!


Vendelas blogg
Ops, råkade länka till världens underbaraste blogg! Tihih..


plugga matte !

hej era korvar !
vad gör ni ? själv sitter jag och gör min matteläxa.. inte så jävla roligt , men jag känner att jag måste komma ikapp hehe. och såklart så sitter jag och smygchattar & lyssnar på musik , så det blir inte så mycket jobb -.- Men jag kommer om en stund , ska kolla lite på tv. pusspuss

videoinlägg baby !


chill dag..

hejsan alla söta småbarn !
har precis käkat potatisbullar med bacon , så jävla gott.. Idag så kom Rungan och Eddy hem till mig och vi pluggade typ lite NO och så, sen träffade jag , Rengin och Amanda, Thomas. Det va jätte kul och träffa honom , så himla länge sen, saknade ju honom.. Men vi hade iallf sjukt roligt, och nu så är jag hemma och bara tar det lungt hehe. Men jag skriver om en stund pussy !







 


gissa vem den här lilla plutten är , hahaha :D


nyduschad =)

TILLBAKA !
Idag ska jag nog inte göra så mycket , men hade tänkt att plugga så idag ska jag inte sova borta eller nåt hehe. Igentligen skulle Elham komma hit , men hon kunde inte *suck* men aja , jag får ha kul själv ! Men jag skriver soon , pussy !


och så var man plötsligt i Paris haha.


stalkers som tar en massa kort på mig =O


haha har så jävla tråkigt , ni kanske märker det va ?!


trött..

godmorgon allihoppa !
har precis vaknat och är sjukt trött.. gick liksom inte ens och la mig sent igår, men jag och mamma somnade på soffan och vaknade runt 4.30 så då gick vi upp sov hehe. men ska duscha nu , kommer tillbaka om 10 min =)

chilling

hejsan allihoppa !
haha sitter nu och har videosamtal med en jätte gammal kompis från Spanien .. haha älskar sättet hon snackar , men men ... idag har jag faktist ätit tacotallrik , så jävla gott ! skriver om en stund . pusspåeralla ! =)

man får ju förfan bjuda lite på sig själv hehe !






mys kväll med mami !

hejsan gullungar !
kom precis hem från prisutdelning, det va najs. Men nu idag ska jag inte göra så mycket , bara sitta hemma och kolla på film med mamma , så det blir mysmys .. men skriver om en stund , pusspåalla ! =)

the end !

godmorgon sunshines!
ni kanske undrar vad jag gör uppe såhär tidigt ? jo men det är såhär att kista har fotbollsavslutning idag så alla ska vara på ärvinge plan klockan 11.00 så jag borde skynda mig lite.. ville bara slänga in ett litet inlägg. pussar !


Nu drar jag ! ;)


vilken ska jag ha som profilbild på facebook ?

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

kanske sjuk imorn .. vem vet ?!

hej sötnosar.
sitter nu och pratar med några kompisar. Idag har jag faktist vart hemma hos sjuka amanda och imorn kommer jag säkert va jätte sjuk, nåt som är sjukt dåligt.. för hela kista har avslutning imorn och vi ska typ spela match mot killar 97, 95 och 94 och dem vill jag ju såklart vara med på haha. men ska ha videosamtal med Biel nu , skriver lite senare . kyssar !


haha , lite gay ! ;(


sant eller falskt ?


ses snart !

hellu era snoppar !
vad har ni gjort idag ? själv har jag vart hemma sjuk och haft grymt tråkigt.. men nu snackar jag med Biel från Spanien , har berättar en massa saker som har hänt och så haha. imorn så ska jag äntligen till skolan , asso jag är glad för att jag kommer få träffa alla men inte för plugget .. -.- men jag skriver om en stund , kyssar !


bilden har inget med inlägget att göra =)



me like ..


 We are the world - Michael Jackson


somnade om ..

godmorgon sunshines ! :)
vaknade runt 11 och satte på en film och somnade om tills nu * upps *.. men mamma fick sluta tidigare idag så hon kommer hem vid 16. Idag blir det nog ingen träning för mig * suck * ! Jag ska snart gå ner och kolla lite på tv , men jag vet att om jag lägger mig på soffan så kommer jag somna och jag vill inte somna för då kommer jag inte kunna somna ikväll hehe. Men jag skriver lite senare pusspuss ! ♥


haha hade ingen annan bild !

Natalia Hissar / Dissar !



*  Lov - Jo jag hissar lov för att det är då man får spendera sina dagar mest med dem man verkligen inte kan träffa så ofta. Själv skulle jag vilja åka till Spanien varje lov så att jag fick träffa min pappa mer..
 
* Carmen & Carlos - Man kan väl hissa personer också? men iallf , dem har jag känt sen jag föddes och dem har ställt upp för mig i alla lägen när jag har behövt dem som mest, även fast dem bor så långt bor.

* Mat - Ja, dem flesta brukar ju gå upp i vikt av mat/godis osv. Men tex jag, jag kan äta hur mycket som helst , en massa chips, en massa godis osv utan att gå upp i vikt ! =)



* Falska vänner -
Det är seriöst det värsta jag vet. Som tex när man berättar nåt för någon som man tror att man kan lita på och sen går den och säger det till en massa andra.. eller om nån kompis vet att jag gillar en kille och sen börjar hon snacka så mycket med honom att han börjar gilla henne och sen skiter han fullständigt i mig.

* Folk som snackar skit bakom andras rygg - Blir så irriterad på folk som tex alltid snackar skit om folk bakom deras rygg och sen om man har bråkat med alla sina vänner och inte har nån annan att vara med så går man till den personen man gämt snackar skit om.. fårstår ni vad jag menar ?

* Uggs - Jo dem kanske är jätte varma och sköna men själv jag tycker att dem är så grymt fula, inget snack om saken.


?

vafan hände ? .. du förendrades så mycket på så kort tid , jag vet inte vad jag ska göra längre . jag orkar inte mer ..

nu är jag verkligen trött , inte sovit nåt på 2 dagar ! :O

hej bloggen.
allt bra med er ? själv mår jag sjukt bra , men är sjukt trött. Idag kom jag hem från kryssningen, vi hade så grymt kul. Vi gick och la oss vid 7.30 och vaknade 11.00 typ '' självmord '' haha. men nu ska jag faktist sova. här får ni med lite bilder och några video, kolla och njut. Fler kommer imorn eller nångång i veckan ! =)


















RSS 2.0